HELLO GREEN DELIVERY

Recentebeoordeling


5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hello Green Delivery. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 18:57 Not as cheap as presented, but very good food
14 jun 2024 om 19:15 Hier voor de 4e keer besteld. Heerlijk vegetarisch eten Eigenlijk alles wat we tot nu toe besteld hebben is lekker. We zijn vooral fan van de Maleisische saté. We zullen zeker regelmatig weer hier eten bestellen
8 jun 2024 om 21:55 De sushi met vegetarische zalm was heerlijk. Wel erg grote stukken dus niet in 1x te happen. De sushi met shiitake vond ik niet zo lekker. Leuk dat er 2 kleine loempia's tjes bij zaten, leuk en lekker.
1 jun 2024 om 23:30 Eerste keer dat wij hier hebben besteld. Was echt top! Heerlijk gegeten.
24 mei 2024 om 21:22 Niet eerder zo lekker vegetarisch gegeten!
15 mei 2024 om 21:07 Super!!!! Heerlijke pokebowls
9 mei 2024 om 20:59 Sushi besteld! Super lekker. Sate en zoete aardappel snack ook erg lekker. Positief verrast en ga zeker vaker bestellen.
25 apr 2024 om 12:05 Crispy eend roll was lekker (wel koud/niet crispy) en dumplings waren lekker en een leuke verrassing. Voornamelijk sushi gegeten en dit raad ik af. Uit elke rol misten veel ingrediënten (komkommer, wortel, zeewier, paprika, tamago)/was niet lekker.
7 apr 2024 om 9:41 Lekker, vers, meer dan genoeg. Beste alternatief voor uit eten bij je thuis.
6 apr 2024 om 20:19 Voor de eerste keer besteld. Wij gaan zeker vaker bestellen. Blij met deze heerlijke vegetarische gerechten. Heerlijk gegeten.
8 mrt 2024 om 8:13 Tweede keer dat we hier hebben besteld. Lekker eten en redelijk snel bezorgd. Voor vegetariërs super fijn dat alles vega is waardoor je alles kan kiezen van het menu!
24 feb 2024 om 14:41 Heb al drie keer bij ze bestelt en iedere keer was het van een hoog niveau. Vers, smakelijk en ziet er ook goed uit.